Hanne Folmar

Hvem er Hanne?

Hanne startede som ganske lille med at danse Hos Lillian Larsson i Islev, og her blev hele grunden lagt til en fremtid i dansens verden. Efter nogle år med turneringsdans, tog Hanne selv danselæreruddannelsen og begyndte at undervise hos Lillian Larsson i Islev.

Islev dans udvidede og Hanne begyndte også at undervise i Rødovre, men et par år efter startede Hanne selvstændig danseskole i Hedehusene, nemlig på Kroen ved Hedehusene Station, og efter 2 sæsoner på Kroen, flyttede danseskolen til Selskabslokalerne i Hedehushallen, hvor Hanne har undervist lige siden.

Hannes Dans har altid været på forkant med de danse og stilarter der er "in", og har haft både Lambada, Electric Boogie, Salsa, Saturday Night Fever m.m.

 

Regnvejsdans for de mindre Afdansningsbal 2015 - 31 Sæson

Cha cha cha for de voksne - Afdansningsbal 2015 - 31 SæsonFor tiden er det den Argentinske Tango der er sagen, og det er der da heller ikke noget at sige til. Her skal parrene danse meget tæt, og herren får lov til at forføre sin partner endnu en gang, og pigerne kan bare lade sig føre og nyde dansen. Især i denne tid, hvor vi oplever en del med lidt dårlig ryg/knæ er Argentinsk Tango oplagt da parrene selv helt bestemmer hvor avanceret tangoen skal være.

Så på med skoene, og gør noget godt for dig selv, det er aldrig for sent at lære at danse, og det er den sjoveste og hyggeligste motion du kan få.

Hilsen Hanne Folmar

SÆSONSTART 6. SEPTEMBER 2021
Hedehushallens Selskabslokaler - Charlottegårdsvej 4 - 2640 Hedehusene