Nyheder

Seneste nyheder - eller vigtige/nyttige ting fra danseskolen.

15 juni 2023

Program for sæson 23/24 er færdig.

Programmet for sæson 2023/2024 er færdig, og i næste sæson er mandag klar til alle begyndere, der har lyst til at lære at danse. Det er lige fra Jitterbug til Argentinsk Tango, så der er noget for alle. Velkommen til alle de nye og selvfølgelig på gensyn til alle de gamle elever.

13 juni 2022

Program er færdig.

Programmet for sæson 2022/2023 er færdig, så du kan allerede nu melde til dans, og glæde dig til at lære at danse, eller for vores gamle elever, glæde sig til nye variotioner. Næste sæson skal vi selvfølgelig også holde fester, så vi kan øve os i festligt lag.

23 november 2021

Hjemmesiden er færdig.

Jubii - så fik Hannes Dans en ny hjemmeside. Jeg håber alle synes godt om siden, den burde være lidt mere overskuelig, og lidt flere friske billeder fra diverse arrangementer. Jeg håber at der kommer lidt flere billeder op med tiden, og her på Nyhedssiden er det nemmere at følge med, hvis der sker noget alle skal vide. Finder du fejl, må du meget gerne give besked, så jeg kan få det rettet hurtigst muligt.

21 november 2021

Ægteparfest.

Fest for alle elever fra Hannes Dans. Vi starter kl. 18.30 med en god middag, som alle bidrager til. Maden bliver sat op som en stor buffet, og den er garanteret lige så super lækker som altid. Efter mad og kaffe er der fri dans på dansegulvet, og mon ikke der bliver undervist i en lille dans eller 2. Alle drikkevarer skal købes i baren. vi slutter ca. 23.30

10. september 2021

Argentinsk Tango aften

Endelig fik vi tid til en Argentinsk Tango aften med Gunner Svendsen. Vi mødes på danseskolen kl. 18.30 og Gunner Svendsen vil undervise i 2 x 45 minutter, så vi kan få lidt kaffe og kage indimellem, og bagefter er der fri dans.

4. september 2021

Sæsonen 2021/2022.

Så kan vi endelig komme igang igen med en ny frisk sæson, og forhåbentlig uden afbrydelser af corona. Vi glæder os til at se alle nye og gamle elever, og det bliver så godt at få sagt goddag til alle de nye, og genopfriske trinene hos alle de gamle elever. Vi er klar og glæder os til at komme igang.

24. april 2021

Klar til sommerdans.

Vi gør klar til lidt sommerdans, inden vi skal på sommerferie.

24. april 2021

Billeder

Nye slideshows og billeder til den nye hjemmeside, der er under udskiftning.