Dans - den bedste og sjoveste motion du kan udøve alene og/eller med din partner.

Der er rigtig mange muligheder - Vals, Cha cha cha, Hip Hop, Quickstep, Slowfox, Smooth, Jitterbug, Argentinsk Tango, Rumba, Brudevals, Funki Mamas og meget mere.

Hvordan startede det i sin tid, for mange år siden.

image 3

Hvem er Hannes Dans?

Jeg startede som ganske lille med at danse Hos Lillian Larsson i Islev, og her blev hele grunden lagt til en fremtid i dansens verden. Efter nogle år med turneringsdans, tog jeg selv danselæreruddannelsen og begyndte at undervise hos Lillian Larsson i Islev.

Islev dans udvidede og jeg begyndte også at undervise i Rødovre, men et par år efter startede jeg selvstændig danseskole i Hedehusene, nemlig på Kroen ved Hedehusene Station, og efter 2 sæsoner på Kroen, flyttede danseskolen til Selskabslokalerne i Hedehushallen, hvor jeg har undervist lige siden.

Hannes Dans har altid været på forkant med de danse og stilarter der er "in", og har haft både Lambada, Electric Boogie, Salsa, Saturday Night Fever m.m.

 

 


Hvad så nu og i fremtiden

image 6

For tiden er det den Argentinske Tango der er sagen, og det er der da heller ikke noget at sige til. Her skal parrene danse meget tæt, og herren får lov til at forføre sin partner endnu en gang, og pigerne kan bare lade sig føre og nyde dansen. Især i denne tid, hvor vi oplever en del med lidt dårlig ryg/knæ er Argentinsk Tango oplagt da parrene selv helt bestemmer hvor avanceret tangoen skal være.

Den traditionelle Standard/Latin dans går aldrig af mode, og de fleste danse kan bruges til fest, derfor kalder vi det også brugsdans, og er det den mere motionsprægede dans eleverne ønsker, ja så er der Funki Mamas, Linedans og Old Boys Hip Hop, men ta´ ikke fejl - al dans ER god motion, og kommer der nye danse, så finder du dem hos Hannes Dans.

Så på med skoene, og gør noget godt for dig selv, det er aldrig for sent at lære at danse, og det er den sjoveste og hyggeligste motion du kan få.

Hilsen Hanne Folmar